Eva-Lotta kunstiäri

Markerid POSCA PC-1M Mono universaal 4tk

Hind: 16.45 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 5012788004489 / 6561MM4
POSCA markerites olev veepõhine pigmenttint on valguskindel, veekindel ja kirjutab praktiliselt igale pinnale. Erinevalt alkoholipõhistest markeritest ei voola ta läbi paberi.
Veelgi enam, tint on läbipaistmatu ja kui lasta pärast pealekandmist kuivada, katab erinev POSCA tint eelmise värvi täielikult.
Markerid annavad ilusad ja täpsed jooned, mis sobivad ideaalselt värvimiseks.

Posca markerid on saadaval kuni 33 erinevas värvitoonis 4 erineva suuruse ja viimistlusega.

Kasutusjuhend:
1.POSCA MARKER ETTEVALMISTAMINE
Raputage markerit kinnise korgiga energiliselt üles ja alla.Kuulete, kuidas pall sees klõpsub, see segab värvi POSCA markeri sees.
2.TESTI MARKERIT
Vajutage otsikut mitu korda varupaberile, kuni ots on värviga täidetud. Testige voolu oma varupaberil – kui joon on puhas, on teie POSCA on valmis. Otsa hõlpsaks puhastamiseks või liigse värvi imemiseks on kasulik hoida käepärast lappi.
3.VÄRSKENDAMINE
Kui värv voolab kasutamise ajal vähem vabalt, raputage markerit uuesti, unustamata eelnevalt korki peale panna, et vältida pritsmeid.
4.PUHASTA
Vajadusel võid otsikut kraani all puhastada nii tihti kui soovid. Kui see muutub väga kuivaks, võite selle isegi üleöö vees leotada.
5.VAHETA
Kui otsik saab kahju, saab selle ümber pöörata või isegi asendada uue, eraldi ostetud otsikuga.
Pööratavad otsikud: PC-3M ja PC-5M
Vahetatavad otsikud: PC-1MC, PC-3M, PC-5M, PC-7M, PC-8K, PC-17K.
6.SÄILITAMISE TINGIMUSED
POSCA markereid saab hoida igas asendis, kui kork on pärast kasutamist kindlalt tagasi pandud. Sees olevat palli saab kasutada värvi segamiseks, mis on markeri korpuses suurepäraselt konserveeritud. Pintsli otsaga POSCA tuleks võimalusel hoida horisontaalselt.
Markerid POSCA PC-1M Mono universaal 4tk
Markerid POSCA PC-1M Mono universaal 4tk
Markerid POSCA PC-1M Mono universaal 4tk