Eva-Lotta kunstiäri

Tekstiili meedium (vesialusel värv muuta tekstiilivärviks) 100ml

Hind: 11.50 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 5712854430487
Tekstiili meedium (vesialusel värv muuta tekstiilivärviks) 100ml

Spetsiaalne tekstiilimeedium, mida saab segada muud tüüpi vesialusel värvidega suhtega 1: 1, nii et värvi saab kasutada heledate kangaste tekstiilivärvina. Pärast triikrauaga kuumutamist saab eseme pesta temperatuuril 40 ° C

Kuidas muuta oma veepõhine värv kangavärviks: kui kangavärv peab olema (peaaegu) läbipaistmatu, siis peab ka teie värv olema opaque. Näiteks segage tekstiilkeskmist ja läbipaistmatut hobivärvi vahekorras 1: 1 värvi kohta. Valmistage väikesed kogused.Pärast tekstiiltoote kaunistamist laske sellel enne triikrauaga kuumutamist kuivada.
Pidage meeles, et asetage värvitud ala peale pärgamentpaber. Kui soovite läbipaistvamat ja akvarellilaadset välimust, segatakse tekstiilimeediumi veega vahekorras 1: 1 ja seda saab segada ka õhukese, vedela akvarellvärviga. Sõltuvalt värvi soovitud intensiivsusest võib meediumile lisada tilkadega vedelat akvarellvärvi.
Tugevama poolläbipaistva ilme saamiseks lisage rohkem värvi. Kui soovid, saate tekstiilitükki niisutada nii, et värvid voolaksid vabalt üle pinna ja jookseksid üksteise vastu, et saavutada soovitud „akvarellilik välimus”.
Näpunäide: Ärge unustage asetada esi- ja tagaküljega tekstiilistükkide sisemusse plastist vms leht, nii et värv ei valguks tüki tagaküljele.

Segatud tekstiilivärvi saab kasutada igat tüüpi puuvillast, polüestrist, polüamiidist jms kergetel kangastel.