Eva-Lotta kunstiäri

Sinine aragoniit auguga kivi

Hind: 10.45 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Sinine aragoniit
Aragoniit, hääldatakse uh-RAG-oh-nite, on tuntud ka kui tufa ja tšazari kristall.
Aragoniit mineraal on oma nime saanud Hispaanias asuva Aragoni jõe järgi, kus see 1788. aastal esmakordselt avastati.
Aragoniit on karboniseeritud metamorfne vääriskivi, mida leidub looduslikult stalaktiitides või looduslike kuumaveeallikate ümbruses.
Teise aragoniidi allika võib leida molluskite karpide pärlmuttervooderdist. Seda eritab molluskite mantelkude – eriti pärlaustritel – ja see moodustab pärlmutterkihid, mida austrid kasutab pärli enda loomiseks.

Eriti huvitavad on aragoniidi iidsed kivistuvad omadused. Selle lahustuvad kaltsiumitaolised omadused on paljude karpide, tigude ja korallide fossiilide säilimise võtmeteguriks. Aja jooksul kristalliseerub aragoniit uuesti stabiilsemaks kaltsiidiks, et säilitada kõvad materjalid igavesti, kuni nende ilu avastatakse ja nauditakse aastatuhandeid hiljem.

Aragoniidi metafüüsilised omadused:
Väidetavalt soodustab aragoniit tõde, mõistmist ja reaalsuse pilvitu tajumist. Arvatakse, et see on kasvatamise kivi, mis tõstab teie tunded stressirohke rõhumise asemel vabaduseks ja selguseks, kuna suudab suurendada sallivust, usaldust ja arusaamist, pakkudes arusaamist probleemide juurtest.
Õrnkollase ja sooja oranži värviga aragoniiti on traditsiooniliselt kasutatud noortele täiskasvanutele mõeldud ehete valmistamisel, et aidata neil õppida kannatlikkust, sisendada neile vastutust, luua oskust olla täpne ja vältida viivitusharjumusi. Nende omaduste kaudu toob aragoniit väidetavalt stabiilsust ja jõudu noorukiea tormilisele entusiasmile ning aitab teismelistel oma energiat konstruktiivselt suunata.
Aragoniit suurendab energiat, suurendab enesekindlust ja eneseväärikuse tunnet, kui õpite ennast usaldama. Imeline kivi vanematele ja pingelistes suhetes olevatele inimestele, mis paneb närve proovile, aragoniit maandab stressi, emotsionaalset väsimust ja viha, tuues kannatust, kui seda kõige rohkem vaja on!
Tõepoolest, aragoniidist ehted võivad parandada kogu pere ja ka töökoha ajakulu. Hämmastavat aragoniiti saab kasutada ka selleks, et motiveerida viivitavaid pereliikmeid, kes lükkavad olulisi ülesandeid regulaarselt homsesse.
Aragoniit edendab ka inimeste usaldusväärsust ja distsipliini, andes ülevaate keerulistest probleemidest, eriti äritegevuses. Tööl aitab aragoniit meelt puhastada, stimuleerib motivatsiooni ja annab vaimset energiat, mis on vajalik ametialaste väljakutsete lahendamiseks. Kõigi nende arendavate omaduste tõttu eelistasid aragoniiti oma rosaariumides kasutada ka Hispaania mungad.