Eva-Lotta kunstiäri

Serpentiin auguga kivi

Hind: 11.60 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Serpentiin auguga kivi
Vana-Egiptuses, Pärsias ja Assüürias oli serpentiin oma läike tõttu kõrgelt hinnatud pärl ning seda kasutati ehete, majapidamistarvete ja jumaluste kingituste valmistamiseks.
Kagu-Aasias Pandžabi piirkonnas kasutati puhast serpentiini relvade keerukate käepidemete loomiseks ning Uus-Meremaa maoori hõimud kasutasid serpentiini väikeste talismanide ja kaunistuste nikerdamiseks.

Serpentiini leidub kõige sagedamini kohtades, kus ookeaniplaadid koonduvad vahevööga, kuna see loob hüdrotermilised tingimused, mis on kõige soodsamad serpentiini mineraalide loomiseks.
Suuri serpentiini ladestusi võib leida Venemaal Uurali mägedes, Kreeka ja Küprose ümbruses ning Uus-Meremaa, Austria, Prantsusmaa, Itaalia ja USA mäeahelikest.

Serpentiin vaimset harmooniat, luues keha ümber kaitsva energiakilbi, mis annab teile vabaduse ellu viia kauaaegseid unistusi. Kehaga kokkupuutuvate serpentiinsete ehete, näiteks käevõru, kandmine võimaldab kivi energial aidata negatiivseid mõtteid ja tegusid positiivseteks muuta.
Serpentiini roheline värv on seotud raha ja karjääriga ning serpentiinist valmistatud ehete kandmine aitab väidetavalt ligi tõmmata rikkust, saavutada oma ambitsioone ja edendada oma karjääri.