Eva-Lotta kunstiäri

Püriit käevõru 10mm

Hind: 19.89 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Püriit käevõru
Püriit on mineraal. Püriit, mis kuulub sulfiidide perekonda.Püriit on rauda ja väävlit sisaldav mineraal.
Püriidi geoloogia:
siit lähemalt https://en.wikipedia.org/wiki/Pyrite
Püriit on oma nime saanud kreeka keelest – tule ja tulekivi.
Inkad ja asteegid lihvisid suuri püriidiplaate, mida peeglitena kasutada ja kriimustada.
Põlisameeriklased uskusid, et püriit on maagia tervendav kivi ja seda hinnati kõrgelt.
Püriit , tuntud ka kui lolli kuld, on läikiv ja särav kivi, millel on võime meelitada ligi jõukuse ja külluse energiaid. Püriit on kaitsetalisman, pakkudes samas ka energiat andvaid ja stimuleerivaid juhiomadusi. Maa element, püriit on raudselt tuntud "tuleenergia" poolest, mis resoneerub soojuse, päikese, elujõuga ning loob rikkust teie enda kaasasündinud jõu ja raske tööga.

Kodus tõstab püriit energiat, aidates samal ajal võidelda ületöötamisest tingitud vaimse väsimusega. Õpilase jaoks on püriit eriti kasulik vaimse selguse ja meeldejätmise jaoks. Kui vajate loovuse sädet, aitab püriit matemaatikas, teaduses, arhitektuuris ja elukutsetes, mis püüdlevad looduse ja inimkonna harmoonia poole.

Kandke kivi taskus või rahakotis neil erilistel päevadel, kui vajate vaimset selgust ja kaitset kõigi füüsiliste ja emotsionaalsete seisundite eest. Püriidi läikiv olemus võib hingata optimismi ja rõõmsameelsust. Selle heledus võib pakkuda vaimset selgust ja maandust igale kontorile ja õppetööle. Tänu oma võimele hõlbustada selget vaimset seisundit kasutatakse seda sageli mis tahes akadeemiliste püüdluste ja olukordade tõhustamiseks, kus on vaja head otsustusvõimet.