Eva-Lotta kunstiäri

Akrüülvärvid Talens 6x20ml Metallic Amsterdam

Hind: 16.90 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 8712079451110
See komplekt sisaldab 6 x 20 ml tuubi Amsterdam standard seeria metallic akrüülvärve. Valmistatud kvaliteetsetest pigmentidest ja 100% akrüülemulsioonist - see keskmine viskoossusvärv on piisavalt tugev, et pakkuda kenasid pintslitõmbeid
ja tekstuuri, kuid võib katta ka suuri alasid sileda värviga. Akrüülvärv on pastataoline, kuivanuna siidja läikega, ära kuivanud värv kiiresti üle värvitav. Akrüülvärvi saab kasutada nii pastataolisena kui veega lahjendatult. Akrüülvärve saab veega lahjendada, kuid ainult enne maalimist. Kuivanud akrüülvärvi enam veega lahustada pole võimalik. Kuivanud akrüülvärv on veekindel. Akrüülvärvi toonid on eredad ja silmatorkavad ning tänu oma keemilisele koostisele on akrüülvärv ka elastne, heade katteomadustega ning mittepleekiv.
Mõnevõrra imavad (peavad olema rasva- ja tolmuvabad!) pinnad, nagu lõuend, paber, samuti krohv, kips, papp, puit, kivi ja tsement, sobivadki akrüülvärviga katmiseks tänu akrüülvärvi liimivatele omadustele.
Kõik Amsterdami komplektid on valmistatud 100% ringlussevõetud plastist ja toodetakse kohapeal Hollandis. Ka kartongist pakend on osaliselt valmistatud ringlussevõetud taaskasutatud kartongist.
Need pakendid on 100% taaskasutatavad.
Akrüülvärvid Talens 6x20ml Metallic Amsterdam
Akrüülvärvid Talens 6x20ml Metallic Amsterdam
Akrüülvärvid Talens 6x20ml Metallic Amsterdam