Eva-Lotta kunstiäri

Aragoniit auguga kivi

Hind: 7.65 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: Aragoniit
Aragoniit
Mineraalide teave Karbonaat, aragoniitrühm
Keemiline koostis CaCO3

Aragoniit on tervendav kivi, mis on suurepärane stressi ja ärevuse eemaldamiseks. See on rahustav meditatsioonikristall, mis toob tuppa või ellu tahke puiduenergia.
Aragoniit suurendab energiavoogu, aidates kaasa teie jõupingutustele, mis on pühendatud pere ja kogukonna tugevdamisele.
Argoniit muudab inimese tundlikuks tema vaimsete võimete suhtes. See parandab sisemist nägemist ja võimaldab sujuvalt suhelda vaimumaailmaga.

Aragoniidi ajalugu:

Aragoniit, hääldatakse uh-RAG-oh-nite, on tuntud ka kui tufa ja tšazari kristall. Sellel karbonaadist vääriskivil on mahe oranž või õlgkollane värv ning see on hakanud sümboliseerima tõde ja mõistmist. Selle mineraali järgi on nimetatud Aragoni jõgi Hispaanias, kus see esmakordselt avastati 1788. aastal.
Aragoniit on karboniseeritud metamorfne vääriskivi, mida leidub looduslikult stalaktiitides või looduslike kuumaveeallikate ümbruses. Seda aragoniidi vormi nimetatakse õhukeste, põimunud oksataoliste kristallvormide tõttu sageli floss ferri ("raudlilled"). Teise aragoniidi allika võib leida molluskite karpide pärlmuttervooderdist. Seda eritab molluskite mantelkude – eriti pärlaustritel – ja see moodustab pärlmutterkihid, mida austrid kasutab pärli enda loomiseks. Mitmed õhukesed aragoniidikihid annavad abalone koorele pärlilaadse läike ja ilu, mis muudab selle teatud põlisameeriklaste hõimude seas väga armastatuks salvei määrimiseks.
Eriti huvitavad on aragoniidi iidsed kivistuvad omadused. Selle lahustuvad kaltsiumitaolised omadused on osutunud paljude karpide, tigude ja korallide fossiilide säilimise võtmeteguriks. Aja jooksul kristalliseerub aragoniit uuesti stabiilsemaks kaltsiidiks, et säilitada kõvad materjalid igavesti, kuni nende ilu aastatuhandeid hiljem uuesti avastatakse ja nauditakse.

Aragoniidi metafüüsilised omadused:

Väidetavalt soodustab aragoniit tõde, mõistmist ja reaalsuse pilvitu tajumist. Arvatakse, et see on kasvatamise kivi, mis tõstab teie tunded stressirohke rõhumise asemel vabaduseks ja selguseks, kuna suudab suurendada sallivust, usaldust ja arusaamist, pakkudes arusaamist probleemide juurtest.
Aragoniiti on traditsiooniliselt kasutatud noortele täiskasvanutele mõeldud ehete valmistamisel, et aidata neil õppida kannatlikkust, sisendada neile vastutust, luua oskust olla täpne ja vältida edasilükkamise harjumusi. Nende omaduste kaudu toob aragoniit väidetavalt stabiilsust ja jõudu noorukiea tormilisele entusiasmile ning aitab teismelistel oma energiat konstruktiivselt suunata.
Aragoniit suurendab energiat, suurendab enesekindlust ja eneseväärikuse tunnet, kui õpite ennast usaldama. Imeline kivi vanematele ja pingelistes suhetes olevatele inimestele, mis paneb närve proovile, aragoniit maandab stressi, emotsionaalset väsimust ja viha, tuues kannatust, kui seda kõige rohkem vaja on!
Tõepoolest, aragoniidist ehted võivad parandada nii kogu pere kui ka töökoha ajakulu. Hämmastavat aragoniiti saab kasutada ka selleks, et motiveerida pereliikmeid, kes lükkavad olulisi ülesandeid regulaarselt homsesse.
Aragoniit edendab ka inimeste usaldusväärsust ja distsipliini, andes ülevaate keerulistest probleemidest, eriti äritegevuses. Tööl aitab aragoniit meelt puhastada, stimuleerib motivatsiooni ja annab vaimset energiat, mis on vajalik ametialaste väljakutsete lahendamiseks. Kõigi nende arendavate omaduste tõttu eelistasid aragoniiti oma rosaariumides kasutada ka Hispaania mungad.

Aragoniidi geoloogilised omadused:

Aragoniidi kristallstruktuur toimib prismana, kuna see on ortorombiline, mis tähendab, et sellel on kolm kolmnurkset külge. See prismaatiline kvaliteet, mida pärlites tavaliselt nimetatakse "orientatsiooniks", jagab valguse hajutatud sädelevaks värvispektriks. Tahiti pärlil on pärliseemneid katva tuhandete aragoniidi kihtide tõttu kõige kurikuulsaim "orientatsioon".
Kalliskivi aragoniit on stalaktiidi ladestus, mis pärineb koobaste sisemustest. Algselt leiti see Hispaanias Aragoni provintsis Aragoni jõe ääres. Tuntuim ja parima kvaliteediga aragoniit pärineb Tšehhoslovakkiast Karlsbadist, mis on juba 14. sajandist tuntud oma meditsiiniliste väävelallikate poolest.
Kalliskivi aragoniiti leidub ka Prantsusmaal, Ühendkuningriigis, Austrias, Saksamaal, Itaalias, Mehhikos, Namiibias, Poolas ja USA-s