Eva-Lotta kunstiäri

Suitsukvarts

Hind: 11.80 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Suitsukvarts
Suitskvarts on võimas maanduskivi, mida kasutatakse laialdaselt tervendamis- ja meditatsioonitöös.

See on üks põhilisi maanduskive. On teada, et see suudab luua selge tee negatiivsuse eemaldamiseks. Seda kasutatakse ka esivanemate poole palvetamiseks, vaimu maandamiseks ja ankru loomiseks loodusmaailmas.
Suitskvartsi kasutatakse siis, kui me püüame muuta oma elu, eemaldades negatiivsuse ja ühendades end uuesti Maa ja selle võimsate energiatega.
Suitskvartsi kasutatakse ülemiste tšakrate aktiveerimiseks ja nende ühendamiseks alumistega, soodustades energiamustrite joondamist. See neelab keskkonnast negatiivse energia ja annab pideva kasutamise korral tugeva rahustava efekti.
Suitskvarts suurendab energiavoogu, aidates kaasa teie jõupingutustele, mis on pühendatud pere ja kogukonna tugevdamisele.
Suitskvarts on väga populaarne maanduskristall. See on hinge kivi. Seda kasutatakse kahjuliku kiirguse ja negatiivse energia neelamiseks ja neutraliseerimiseks. See on rahustav kristallvaim. Sellel on vaikne, rahustav energia. See võib muuta negatiivsust. See on stabiliseeriv kivi, mis toob fookuse ja tsentreerimise. See toimib ankruna, tasakaalustades loomulikult keha energiat. See stabiliseerib keha ja vaimu.