Eva-Lotta kunstiäri

Akvarelli komplekt White Nights Metallic 12 küvetti

Hind: 39.80 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: 4690688019713
Akvarellikomplekt White Nights Metallic 12 küvetti

Akvarellid "Valged ööd" - poolkuival kujul toodetud värvid 1,6 milliliitristes küvettides. Akvarell "White Nights" on valmistatud kvaliteetsetest peeneks riivitud pigmentidest ja kummiaraabiku lisandiga sideainest. Värvid segunevad omavahel hästi ja on veega kergesti väljapestavad. Värv on väga valguskindel.

Kõik White Nights paleti akvarellid on ohutud, sertifitseeritud ja vastavad ASTM D-4236 standarditele. Pigmendi kõrge kontsentratsioon tagab akvarelli värvitooni maksimaalse intensiivsuse. Küllastus säilib ka rohke veega lahjendamisel. Neid eristab läbipaistvus, mis võimaldab kunstnikul töötada õhukeste kihtidega. Puhtad värvid võimaldavad värvida segudes ja saada rikkalikult erinevaid toone. Enamik värve on kõrgeima valguskindlusega, mis aitab kaasa teoste säilimisele üle 100 aasta. Kõik see tagab nende kõrge kvaliteedi ja võimaluse kasutada neid olulistel töödel.

Professionaalses akvarellikomplektis on pastelsed ja metallikvärvid, mis näevad tumedal toonitud paberil eriti efektsed välja.

Komplekti kuuluvad värvid: Antiikkuld, Pronks, Asteekide kuld, Inkade kuld, Vask, Hele hõbe, Tume hõbe, Pärlhall, Peterburi ooker, Mocha, Kastan, Napoli.

Akvarelle "Valged ööd" toodab Nevskaja Palitra kunstivärvide tehas, mis asub Peterburis. Tehas on tootnud tooteid professionaalsetele kunstnikele ja kunstisõpradele juba üle 80 aasta.
Akvarelli komplekt White Nights Metallic 12 küvetti
Akvarelli komplekt White Nights Metallic 12 küvetti
Akvarelli komplekt White Nights Metallic 12 küvetti