Eva-Lotta kunstiäri

Stihtiit auguga kivi

Hind: 8.60 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Stihtiit
Stihtiit võimas kaitsekivi,vastupidavuse ja taastumise kristall.

Ajalugu
Stichtiit avastati 1910. aastal Austraalias Tasmaania läänerannikul Dundas. See sai nime lähedal asuva Mt Lyelli vasekaevanduse juhi Robert Carl Stichti järgi.

Metafüüsilised omadused
Arvatakse, et Stichtiit on päästmise, taastumise ja andestuse kivi. Arvatakse, et kalliskivi aitab ravida lahendamata probleeme ja emotsionaalseid probleeme, edendades armastuse ja kaastunde tundeid. Metafüüsilised ravitsejad kasutavad stihtiiti, et aidata taastada emotsionaalset ja füüsilist tervist pärast haigust, depressiooni või emotsionaalset traumat. Stichtiit avaldab tugevat mõju südame-, kolmanda silma- ja kroontšakratele.

Geoloogilised omadused
Stichtiit on mineraal, hüdraatunud magneesiumkroomkarbonaat, mida võib tavaliselt leida tard- ja moondekivimites. Stichtiit tekib serpentiini sisaldava kromiidi muundumissaadusena. Austraalia on peamine stihtiidi allikas, kuid seda on leitud ka Brasiilias, Kanadas, Indias, Marokos, Venemaal, Šotimaal ja Rootsis.

Mineraalide teave Hüdrokaltsiidi rühm
Keemiline koostis Mg6Cr2CO3 ( OH ) 164H2O​​​​​​
Kõvadus 1-1/2 kuni 2 (Mohs)
Erikaal 2.11 - 2.20
Murdumisnäitaja 1,516 - 1,544

Stichtiit on väga pehme Mohsi kõvadusega 1-1/2 kuni 2 ja seda tuleb käsitleda ettevaatlikult. Puhastage stihtite pehme kuiva lapiga. Peske sooja seebiveega ja pehme lapi või pehme harjaga. Kuivatage põhjalikult.