Eva-Lotta kunstiäri

Lizardiit auguga kivi

Hind: 8.95 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Lizardiit
Lizardite on Serpentine'i perekonna liige.
Kuigi nimi võib tunduda väljamõeldud, on see ametlik teaduslik nimi.
Seda kaunist kivi leiti esmakordselt 1955. aastal Suurbritannias Lizard Pointi maardlast.
Tegemist on moondekivimiga ja selle erksa lubjarohelise värvuse põhjuseks on see, et varem oli tegemist tardkivimiga,täis peridot.
Nagu teistel serpentiini sortidel, on sellel tark ja maandatud energia.
Lizardiit sobib eriti hästi kannatlikkuse ja mittekinnipidamise õpetamiseks. See on fantastiline kivi emotsionaalseks tervenemiseks.

Vaimsed tervendavad omadused
Ta maandab kui tõstab vaimu.
Seda saab kasutada kogu tšakravälja puhastamiseks ja joondamiseks ning kundalini energia äratamiseks ja selle tugevaks voolamiseks.
Avab psüühilisi kanaleid ja tugevdab intuitsiooni, eriti intuitsiooni, mis põhineb peenel tundlikkustel.
See aitab meil usaldada oma intuitsiooni, isegi kui teised inimesed sellele vastu vaidlevad. See pakub lohutust, kui tunneme asju, mida teised inimesed ei tunne, või näeme asju, mida teised inimesed ei näe.
Lizardiit õpetab kannatlikkust ja tuletab meile meelde, et edu ei ole alati kiire tee.

Emotsionaalsed tervendavad omadused
Sisalik on võimas tervendav kivi vanade emotsionaalsete traumade mõtestamiseks ning ebatervislikest harjumustest ja uskumustest eemaldumiseks. See tuletab meile meelde, et mõnikord peame uuele kasvule teed andmiseks vanast lahti laskma. Kuigi vanadest mustritest või teistest inimestest lahti laskmine võib olla hirmutav, annab Lizardite meile julgust seada oma heaolu esikohale, ilma et peaksime end süüdi tundma. See on eriti kasulik kõigile, kes kipuvad olema liiga vastutustundlikud ja tunnevad, nagu peaksime alati teiste inimeste eest kompenseerima. Lizardiit aitab meil emotsionaalselt eralduda ja omada paremaid emotsionaalseid piire. See ei ole südame kõvastumine, vaid pigem tark aktsepteerimine, mis võimaldab asjadel olla nii, nagu nad tegelikult on, selle asemel, et üritada midagi tööle sundida, mis ei tööta.

Vaimsed tervendavad omadused
Sisalik on tarkusekivi, mis julgustab meid pöörama suurt tähelepanu, olema kannatlik ja mitte kartma muutusi. See aitab meil mõelda lootusrikkalt ja pragmaatiliselt tulevikule ning olla osa lahendusest, mitte probleemide üle kurta.