Eva-Lotta kunstiäri

Kõrvarõngad Must Obsidiaan

Hind: 6.50 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Kõrvarõngad Black Obsidian
Must obsidiaan


Must obsidiaan on ainulaadne vulkaaniline klaas, mis on populaarne kristallihuviliste ja energiaravitsejate seas . Sellel on sile ja peegeldav pind, mis võimaldab sellel absorbeerida negatiivset energiat ja soodustada positiivseid vibratsioone.

Must obsidiaan on väga võimas kivi, millel on salapärane, kuid samas puhastav aura. Teda kasutatakse tavaliselt psüühiliseks kaitseks ja see suudab eemaldada kogu psüühilise sudu, mis on sind juba mõnda aega kapseldanud.
Tal on ka võimsad omadused, mis kaitsevad kasutajat negatiivsete aurade ja vaimude eest. Lõpuks, kui kaalute selle kivi käes hoidmist, võite tegelikult suurendada oma ettenägelikkust ja omandada prohvetliku ande või võime.
Kui teil on mõne inimesega ebameeldivaid asju, võib musta obsidiaani hankimine teid selles küsimuses aidata. Kuna kivi murrab teid eemale negatiivsetest elementidest, annab see teile jõu katkestada sidemed ja muud negatiivsed kiindumused nende inimeste vahel, kes on teie elu rikkunud. Lisaks, kuna see on valmistatud peamiselt veest, tulest ja maast, võib see olla suurepärane vaimne ja tervendav abivahend, kuna see juhatab teid tagasi Emakese Maa juurde.
Must obsidiaan teid stressist ja aitab teil toime tulla igasuguse disharmooniaga teie elus.
Stress koguneb ja rikub vaimset selgust.Stressist vabanemiseks hoidke seda musta kivi alati endaga kaasas ja te vabanete vihast, solvumisest ja muudest negatiivsetest emotsioonidest.See on tõe kivi, nii et peate olema ettevaatlik ja piisavalt sitke, et selle kiirgava energiaga hakkama saada.

Erinevates kultuurides üle maailma kasutatakse seda kalliskivi poleeritud peeglite või kristallkuulidena sügavate tervendavate tegevuste läbiviimiseks.Enamik eksperte usub ka, et kivi soodustab ülekaalukaid vaimseid võimeid, nagu kõrgendatud eristamisvõime
Must obsidiaan tuntud kui "tõe kivi", kuna see suudab paljastada saladusi. Need saladused on see, mida me oma sisemuses hoiame.Öeldakse, et kivil on tohutu jõud, et lõigata läbi valede, illusioonide, pettuste ja muude negatiivsete aspektide, mis võivad teie elu rikkuda. Kivi must värv kajastab suurepäraselt selle võimet paljastada pimedust meie sees ja kõikjal meie ümber, mistõttu seda kivi tuleks käsitleda ettevaatlikult.Kivil on võime absorbeerida halba energiat.
Musta obsidiaani sageli ka tõhusa abivahendina, mis aitab vabastada oma igapäevaelus kogunevad negatiivsed energiad.

Must obsidiaan on tume klaasitaoline kivim, mis moodustub pärast vulkaanilise laava kiiret jahtumist..
Musta obsidiaani kasutati vanasti sageli tööriistade ja relvade valmistamisel.
(nt Macuahuitl oli puidust ja obsidiaanidest valmistatud relv)väidetavalt on kivi mõnel juhul teravam kui metallist tera.
Saad lugeda siit:
https://en.wikipedia.org/wiki/Macuahuitl
Mõned asteekide preestrid kasutasid obsidiaanipeegleid nägemuste loomiseks ja ennustuste tegemiseks.Neid seostati Tezcatlipocaga , obsidiaani- ja nõidusjumalaga, kelle nime võib nahuatli keelest tõlkida kui "Suitsetav peegel"

Puhas obsidiaan on tavaliselt tumeda välimusega, kuigi värvus varieerub olenevalt lisanditest. Raud ja muud üleminekuelemendid võivad anda obsidiaanile tumepruuni kuni musta värvi.Enamik musti obsidiaane sisaldab magnetiidi , raudoksiidi nanosulgusid.

Kõvadus 5-6 (Mohs)

Kivi hooldus:
Kui soovite tagada oma mustale obsidiaanile korraliku puhastamise, võite kasutada kuuvalgust (kristallid armastavad kuuenergiat)

Huvitavat. https://en.wikipedia.org/wiki/Obsidian