Eva-Lotta kunstiäri

Blue Angelite käevõru 8mm,6mm

Hind: 9.55 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: Blue Angelite käevõru 8mm,6mm
Blue Angelite käevõru 8mm,6mm


Arvatakse, et Angeliit parandab vaimsust ja vaimset teadlikkust, rahustava energiaga, mis rahustab ja rahustab.Soodustab suhtlemist ja eneseväljendust, hajutades samal ajal hirmu, viha ja ärevust.Teil on õigus, kui arvate, et teil on põhjus, miks teid Angeliite poole tõmbab. Selle on iseenesest mõistetav – teie inglid tahaksid teiega paremini suhelda.
Nad tahavad sulle öelda, et sa ei jää kunagi üksi – küsi abi ja sa saad seda.
Kuna sellel on ka eeliseid võrreldes telepaatiaga, võib see soodustada suhtlemist surnud lähedastega.
Emotsionaalsed eelised on mõned Angelite'i peamised omadused. Sellel on rahustav ja rahustav toime ning see on suurepärane neile, kes kannatavad stressi, depressiooni ja ärevuse all. Kui teil tekivad paanikahood ja tunnete end kohati masenduses, võib see kivi teie elu lihtsamaks teha. See suurendab rahulikku ellusuhtumist ja kaastunnet – see on sama mugav halbade unenägude ja rahutu une vastu.
Angeliit parandada ka keskendumist ja keskendumisvõimet.
Võimaldab teil unenägusid tõhusamalt meeles pidada ja analüüsida, hoides samal ajal luupainajaid eemal.


Angeliit on tihedalt seotud Veevalaja astroloogilise märgiga.

Angeliit, tuntud ka kui anhüdriit või inglikivi, on liustiku- või lillasinist värvi pehme kivi.
Suhteliselt värske avastus mineraalide ja kalliskivide maailmas, angeliit avastati 1987. aastal Peruus. Nimi ahnydriit pärineb kreeka keelestanhüdras--tähendab "ilma veeta"
Angeliit on anhüdriidi vorm, mis on kaltsiumsulfaadist valmistatud kristall. Kristallid tekivad kohtades, kus varem olid kipsikivid kokku puutunud veega, mis seejärel aurustub, jättes endast maha anhüdriidikristalle. Kivi on moodustatud tselestiidist (teine ​​kipsi vorm), mida on kokku surutud miljoneid aastaid. Anhüdriitkips leiti algselt Peruus.

Mineraalide teave Kaltsiumsulfaat
Keemiline koostis CaSO4
Kõvadus 3-1/2 (Mohs) pehme mineraal

Kivi hooldus:
Anhüdriit, sealhulgas angeliit, on oma olemuselt ebastabiilne kivi, mis imab niiskust
Angeliiti saab ka kergesti kahjustada, nii et kaitske seda kriimustuste, teravate löökide või suurte temperatuurimuutuste eest.
kõige parem puhastada pehme ja kuiva lapiga.
Asetage kristall tervendavate energiate saamiseks ka päikesevalguse alla, kuid kuuvalgus on sama tõhus – jätke kristall terveks ööks otsese kuuvalguse kätte.