Eva-Lotta kunstiäri

Seebi valmistamise Sheavõi põhi Valge 1kg

Hind: 18.89 €
Ostukorvis:    Koguse valimisel lisandub toode automaatselt ostukorvi.
Tootekood: 8588005922708
Mahe, eelsegatud glütseriini seebipõhi (sulatada ja valada seep), sellele on lisatud shea. Shea on sheapuust saadud looduslik rasv. Sulata toorseep veevannis või mikrolaineahjus ning seejärel lisa lõhnaaineid, värvaineid jms enne silikoonvormidesse valamist.
Seebipõhi ei sisalda SLS-i, vaid pigem sama toimega leebemat alternatiivi..

Veevanni kohal sulatamine: lõika või tükelda seebipõhi väiksemateks tükkideks ja aseta kuumakindlasse kolbi. Kuumuta kastrulis vett nii, et temperatuur oleks alla keemispunkti. Kastke kolb koos seebiga veevanni. Seep sulab temperatuuril 70-75°C. Mikrolaineahjus sulatamine: Haki seebipõhi väikesteks tükkideks ja aseta mikrolaineahju mikrolaineahjus sobivasse kaussi. Seadke temperatuur 80% ahju maksimaalsest temperatuurist. temperatuuri ja soojendage seepi max. 30 sekundit korraga. Eemaldage kauss, segage ja pange see 30-sekundilisteks intervallideks uuesti sisse, kuni kogu seep on sulanud. See on kiire ja tõhus tehnika. Soovi korral võid vedelseebimassile enne silikoonvormidesse valamist lisada lõhnaõli, seebivärve vms. Pärast vormi valamist peaks seepi ideaaljuhul enne pakkimist paar päeva seisma.

Glütseriin on kasulik nii nahale kui ka juustele. Külmpressitud sheapähklite sheavõi sisaldus muudab selle seebi eriti niisutavaks, pehmendavaks ja kaitsvaks, puhastades samal ajal nahka õrnalt.

Koostisosad:
Glütseriin
Vesi
sodium stearate
propylen glycol
sodium laurate
sorbitol
sodium laureth sulfate,
shea butter(saponified with NaOH)
sodium chloride
disodium laureth sulfosuccinate,
titanium dioxide,
tetrasodium EDTA.
Seebi valmistamise Sheavõi põhi Valge 1kg
Seebi valmistamise Sheavõi põhi Valge 1kg
Seebi valmistamise Sheavõi põhi Valge 1kg
Seebi valmistamise Sheavõi põhi Valge 1kg