Eva-Lotta kunstiäri

Õlivärv 1862 Opaque White 37ml 0007

Hind: 5.95 €
Toode on hetkel otsas.
Tootekood: 4001128000169
Lukas 1862 õlivärvid on kõrgeima kvaliteediga. Maksimaalne valguskindlus ja
suur pigmentide kontsentratsioon.
LUKAS 1862 on puhas õlivärv, millele ei ole lisatud vaigukomponente. Peamise komponendina kasutatakse puhast mesilasvaha, mis annab värvile ühtlase tekstuuri. Värvi võib kasutada otse tuubist.

LUKAS 1862 õlivärvid on ühed parimatest Saksamaal valmistatud kunstnikuõlivärvidest. Tuntud meistrid, nagu Vincent van Gogh, vennad Achenbachid, Beuys või Baselitz on maalinud just LUKAS 1862 õlivärvidega.

Vincent Van Gogh hindas LUKAS 1862 värve öeldes: "hea tunnused on- võrreldamatu värvi intensiivsus, parimad klassikalised pigmendid,väga kõrge pleekimiskindlus. LUKAS 1862 õlivärv on särav, kontsentratsioon ja püsivus, mis seisab vastu ajaproovile. Mesilasvaha baasil,kooretaoline koostis on põhjus, miks tundub värv nii kena.
Lühem kuivamisaeg - katsumiskuiv tavaliselt 2-4 päeva pärast tähendab, et saate jätkata tööd kiiremini kui teiste kaubamärkide õlivärvidega ilma riskimata kahjustada alumisi kihte.
Sisaldab puhast, rafineeritud külmpressitud linaseemneõli, mitte-kollaseks tõmbuvat päevalilleõli, ja veidi mesilasvaha ,see annab LUKAS 1862 õlivärvidele siidise tulemus, muudab pintslijäljed sujuvaks
Brilliantne värvispeketr - põhineb kõrgeima kvaliteediga klassikaliste ja kaasaegsete pigmentidel, 70 värvi-värvispektril.
Tasakaalustatud ja mitmekülgne värvipalett ka kõige nõudlikumale kunstnikule.